2019. május 15., szerda

Balansz, avagy a mutogatós nénik/bácsik

Általában rosszul érint, ha valaki túl intim dolgot oszt meg a SzóSünMédiában. Most is kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy mi minden szemetet összehord a szél. Nekem szemét, de másnak nem szúrja a szemét. De legalább van mit kirakni. Megértem a zenésztársaim vagy azokat, akik reklámozzák a szolgáltatásukat vagy a terméküket. Ezzel nincs is gond, mert a FÉSZ is nagyon sok lehetőséget rejt a relkámozni vágyóknak. Egy kókler marketinges máshoz sem ért, csak a FB hirdetések létrehozásához és valamit kattintgat, hogy jó legyen a hirdetett poszt elérése. De hogy jönnek ide a privát dolgok? Annyiféle trend volt már ebben is. Kezdve a gasztroposzttoktól a WCszelfiig minden.

Amiről eszembe jutott a téma az a kislányom születése. Még 24 órája sincs itt a kiscsaj, de már mutogatni kell... Ki van éhezve a FB/insta társadalom a bulvárra. Az emberek másik fele pedig gyűjtögeti a lájkokat, mintha fizetni lehetne vele a boltban. Ingyen van. Nem ér semmit. Maximum a 16 éves infuenszer csajoknak, akik kiraknak egy jól elsütött GYM képet vagy egy bikini hidat és betaggelnek (érted?! "beteg" :D) valami menő cuccot. A Monster-t vagy a Scitec LutriSün-t. Én a Coca-Colát szoktam, mert szeretem! <3 Mindegy is. Nem ér semmit. Visszakanyarodva a lányomhoz: 700 felé közeledik a tetszikek száma és 200 körüli a hozzászólások vannak. Számomra hihetetlen. Mindha raktam volna 30 rongyot rá, hogy hirdessem. De lehet, hogy nem hagyom ki és poénnak beletrollkodok a saját posztomba és kiteszek egy gitároktatós linket a kommentek közé! Ilyen ez a gerilla marketing! :D :D :D Itt lehet jelentkezni: !!!KATT IDE!!!


Szóval... Ő itt Petra. Ki ne büszkélkedne el egy ilyen csodálatos gyermekkel?! Most melyik ujjamba harapjak? Tartsam meg magamnak vagy mutassam meg az ismerőseimnek? Azt a következtetést vontam le, hogy az első képet érdemes viszonylag korán kirakni. Több dolog miatt. Egyrészről, mert ha szájhagyomány útján terjed, akkor hetekig válaszolgathatsz az üzenetekre és a telefonokra. Megunod és még azt hiszik, hogy becsusszant. Pedig tudjuk, hogy a gyerekek onnan kicsusszannak és más csusszan be. Másrészről: olyan szép! :) 

PS: Tudjátok! Lájkoljatok a facebookon, kövessetek az Instán és iratkozzatok fel a YouTube csatornámra. Osszatok meg mindent mindenkivel! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése